Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Varning Foer Radjur Pa Vaegen Pa E45

Varning för rådjur på vägen på E45

Räddningstjänst på plats efter olycka

En bilist har fått föras till sjukhus efter en olycka på E45 på fredagskvällen. Enligt räddningstjänsten ska föraren ha kört på ett rådjur.

Det var vid 23.30-tiden på fredagskvällen som olyckan inträffade strax norr om Ljungskile på E45:an. Räddningstjänsten, ambulans och polis larmades till platsen och vägen stängdes av i båda riktningarna under räddningsarbetet.

Föraren till sjukhus

Föraren, en man i 60-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Enligt polisen ska mannen ha fått lindriga skador i samband med olyckan.

Rådjuret dog i samband med olyckan och vägen stängdes av i båda riktningarna under räddningsarbetet. Vid 01.00-tiden på lördagsnatten öppnades vägen igen för trafik.

Var försiktig vid färd på vägar med mycket rådjur

Polisen uppmanar nu trafikanter att vara extra försiktiga vid färd på vägar med mycket rådjur. Under hösten är det särskilt vanligt med rådjursolyckor och det är viktigt att vara uppmärksam på sin omgivning när man kör.

Om man ser ett rådjur på vägen är det viktigt att bromsa in och vara försiktig. Man ska också vara uppmärksam på att rådjur ofta rör sig i flockar, så om man ser ett rådjur kan det finnas fler i närheten.


Komentar